vrijdag 20 september 2013

Surfen in München

Wisten jullie dat je kan surfen in München? Het is mogelijk in de Englischer garten. Er stroomt een rivier door het park dat gemaakt is door de mens. Net bij een uitgang van een brug wordt een blijvende golf gecreëerd. Deze omstandigheden zorgen ervoor dat surfers hier kunnen surfen. We hebben in München een kijkje genomen. Erg gaaf dat dit mogelijk is in een grote stad compleet verwijdert van een zee.


Nog een filmpje van youtube voor een impressie:

8 opmerkingen:

  1. Wat tof! Dat zou je niet verwachten zo midden in de stad :) Best wel bijzonder ook dat er die blijvende golf is. Kan je daar dan ook surf-gear huren, of moet je dat zelf meenemen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, je moet je eigen surf-gear meenemen. Het moet ook erg moeilijk zijn om daar te surfen. Ja gaaf he! De gemeente heeft zelfs het surfen legaal gemaakt!

      Verwijderen
  2. hoe gaaf! Ik heb vaak langs Munchen gereden (onderweg naar Bosnie) maar nog nooit in de stad zelf geweest. Daar moet eens verandering in

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ga gewoon eens een middagje naar Munchen! Wat een lange rit om met de auto naar Bosnie te gaan. Ik wil zelf ook nog eens naar Bosnie :)

      Verwijderen
  3. Super leuk! Ik vind stad stranden vaak ook wel tof, maar dit heb ik nog nooit gezien. Gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Awesome! Als ik toevallig een keer in München ben, ga ik zeker even kijken ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha hoe cool! Is best een toffe oplossing :D

    BeantwoordenVerwijderen