zondag 22 september 2013

De bergen in

We wilden met onze trip de bergen in! Dit is goed gelukt. Kijk met een klein gedeelte van onze roadtrip mee.

Een lange rit in de auto. We gingen onderweg van München naar Mayrhofen.

We hadden een tussenstop bij Neuschwanstein Castle. Op foto's lijkt het een sprookjeskasteel, maar ik vond het eigenlijk niet de moeite waard om te gaan. Op deze foto heb je de uitzicht toen we helemaal boven bij het kasteel waren.

Lange wachttijden bij het kasteel. Helaas is dit kasteel veeeeel te toeristisch.

Weer onderweg met slecht weer. Op naar Oostenrijk!

In Oostenrijk een nachtje geslapen. We werden wakker met mooi weer, bergen om ons heen en het nieuws dat er paar dorpjes verder hoog in de bergen 15 cm sneeuw was gevallen!

We gingen onderweg naar hintertux, de enige plek in Oostenrijk waar je het hele jaar door kan wintersporten doordat er een gletcher te vinden is. Wij hadden het geluk dat er sneeuw was gevallen.

We moesten drie lange liften omhoog om helemaal bovenaan te komen.

Veel skiërs te vinden op de piste. Helaas zijn wij niet wezen snowboarden omdat er voornamelijk rode pistes waren. De blauwe waren moeilijk bereikbaar en ik ben helaas nog niet klaar voor de rode pistes. We hebben het de terugweg maar goed gemaakt door te gaan snowboarden in Snowworld!

Het uitzicht helemaal boven aan. Geweldig!

2 opmerkingen:

  1. Wauw, mooie foto's! En dat is toch dat kasteel waar Zweinstein/Hogwarts van Harry Potter min of meer op is gebaseerd? Wel tof :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wacht...... je kan in de ZOMER snowboarden in EUROPA?! hallo! ik weet waar ik volgende zomer ben :) zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen